Rødvine

 • Claude Val Rouge
  Claude Val Rouge 50/199

  Languedoc, Frankrig
  Claude Val Rouge er sammensat af druerne Syrah Granache, Carignan, Syrah, Merlot og Cabernet Sauvignon. Næsen er rig og kompleks, nomineret af moden rød frugt. Smagen har mindelser af lakrids, krydderier og sød frugt. Anbefales til kødretter.
  ( husets vin )

 • Protocolo Tinto
  Protocolo Tinto 75/245

  Vitoria, Spanien
  Smuk, transparent, rød farve. Herlig, frisk bouquet af røde kirsebær. Særdeles elegant, let og dog smagfuld med nuancer af røde bær. Medium fylde med lækker afrundet tannin. Saftig og uhyre harmonisk finish. Anbefales til kødretter og tapas.

 • Il passo
  Il passo 85/315

  Sicilien, Italien
  Il Passo er en flot intens vin med dybe balsamicotoner, mørke bær og vanilje. Vinen har en fin struktur med bløde og behagelige tanniner og en god længde i eftersmagen. Denne fyldige, frugtige vin er oplagt til kraftigere pasta og gryderetter samt modne oste.

 • Amarone
  Amarone "Capitel De Roari" 95/395

  Veneto, Italien
  Herlig Amarone med flot moden frugt, stor, fyldig og alkoholisk krop med mørke bær, rosiner og med en lang saftig fadpræget eftersmag. Anbefales til vores sydamerikanske bøffer.

Hvidvine & Rosèvin

 • Claude Val Blanc
  Claude Val Blanc 50/199

  Languedoc, Frankrig
  Klar strågul farve med let grønlig kant. Næsen er mættet med eksotiske frugter og lækker velafbalanceret smag med god harmoni mellem syre og sødme. Anbefales til fisk og skaldyr.
  ( husets vin )

 • Riesling, Halbtrocken
  Riesling, Halbtrocken 75/245

  Mosel, Tyskland
  Palmund Prüm hunter druerne til denne blanding fra forskellige vinmarker i og omkring hjembyen, Wehlen. Vinen er yderst elegant, let og charmerende med en anelse sødme. Anbefales til salater, forretter med fisk eller asiatiske retter.

 • Sebastiani, Chardonnay
  Sebastiani, Chardonnay 85/315

  Sonoma Valley, Californien
  Cremet tekstur og fylde. Eksotiske duftaromaer så som kokos kan opleves og citrus anes også i den komplekse bouquet. Fra tiden på træfade har vinen opnået en smørret og cremet smagsoplevelse, der giver en delikat og forførende nydelse. Passer skønt til vores lette retter med fisk & skaldyr.

 • Protocolo Rosado
  Protocolo Rosado 75/245

  Vitoria, Spanien
  Vinen Protocolo er produceret på Tempranillodruen - den samme drue, som Riojavinene produceres på samt den lokale Bobaldrue. Smagen er sødmefuld, aromatisk og ikke til at stå for. En lækker sødmefuld og meget anvendelig frugtbombe.

Sparkling wine

 • Cava
  Cava 50/265

  Farven en lys gul med brillant skær. I duften fornemmes stor frugttæthed med delikate brødmindelser. Moussen (boblerne) er blød og meget behagelig.

Champagne

 • Champagne
  Champagne fra 500

  Spørg efter udvalg.